Accesorii: Cismea Stradală
DOMENIU DE UTILIZARE:

Se utilizează în reţele de apă potabilă ca fântână stradală.

MATERIAL, ASPECT:

Structura interioară a cişmelei se poate scoate după îndepărtarea capului cişmelei, fără a fi necesară scoaterea cişmelei din pământ. Partea subterană este vopsită cu vopsea bituminoasă (pe baza de gudron) (Bonomit H), iar partea superioară, cu vopsea de ulei.


STRUCTURĂ, FUNCŢIONARE:

Se montează în cămine de apă sau în direct în pământ pe suport de beton sau balastru. În ambele cazuri coloana trebuie aşezată pe postament de beton. Balansarea coloanei se anihilează cu pasta de ciment. În cazul montării în cămin, ţeava în subsol se fixează cu două bride în peretele căminului.
Deschiderea cişmelei se face cu apăsarea braţului, închiderea se realizează automat prin eliberarea braţului. După închidere, apa din ţeava de legătură, va curge înapoi în ţeava de protecţie subterană, sub limita de îngheţ, astfel cişmeaua este protejată împotriva îngheţului în timpul iernii. Altă protecţie pentru prevenirea îngheţului nu este necesară. La deschiderea următoare, ejectorul montat în corpul pentru supape trage apa din ţeava de protecţie subterană în ţeava de legătura. Această procedură se repetă la fiecare deschidere.

Alimentare cu apă prin ţeava de scurgere de ½", prin curgere liberă în vas.

Racordare la reţea se face prin filet C ¾".

Durata de viaţă este de min. 20 ani (respectându-se o întreţinere minimală adecvată).

Garanţia este de 2 ani.
Licenţa Creative Commons
INTERPROTECT S.R.L.